Over Soulwellness

_MG_5944Mijn naam is Firuza Hakani en ik ben geaccrediteerd spiritueel healer en coach, eigenaresse van SoulWellness, een spirituele praktijk die werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven van haar klanten in de breedste zin van het woord.
SoulWellness ondersteunt cliënten in een proces van zelfontdekking en zelfontplooing door hen te helpen om dichter bij zichzelf te komen en spiritueel te groeien.
De missie van SoulWellness is om mensen tot positiviteit te leiden, en om hen in staat te stellen een leven vol met liefde te leiden. SoulWellness werkt met mensen om hun innerlijke straling te bevorderen en hen op deze manier te helpen een vervulling te geven aan hun leven.

Mijn drive om mensen te helpen en mijn passie voor spirituele ontwikkeling zijn mijn grootste drijfveren om als spiritueel healer en coach aan de slag te gaan. Het geeft mij ware voldoening om mensen inzichten te geven met als doel om hen werkelijk in hun kracht te laten staan!

Een langere tijd heb ik in het bedrijfsleven gewerkt (bankwezen) als consultant en projectmanager. In de loop der jaren heb ik mij echter steeds meer verdiept in spirituele ontwikkeling en heb ik diverse geaccrediteerde opleidingen aan Nederlandse en internationale instituten gevolgd. Quantum Healing Hypnosis Therapy bij Dolores Cannon in het Verenigd Koninkrijk, Reiki in het Inner Energy Center in Amsterdam, Reconnective Healing bij Dr. Eric Pearl en The Reconnection bij Centrum de Roos in Amsterdam. Daarvoor heb ik aan het Institute of Maharishi Mahesh Yogi in de Oekraïne gestudeerd.
Met mijn bedrijf SoulWellness help ik klanten antwoorden te vinden op de levensvragen in hun zoekproces naar de identiteit om hen zo tot de kern te helpen komen, kwaliteit van hun leven te helpen verbeteren door sterker in hun schoenen te staan op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.
Bij SoulWellness kunnen mensen zich vrij voelen om hun zorgen, emoties en angsten in een veilige en vertrouwde setting te uiten. Uiteraard worden de cliënten uiterst zorgvuldig en confidentieel behandeld.

Opmerking: Alle spirituele praktijken van SoulWellness zijn GEEN diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Geen aanspraken, toezeggingen of garanties kunnen worden gemaakt ten opzichte van specifieke gezondheidsuitdagingen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische behandeling en zorg.